Gå til hoved-indhold

Lej en bus og oplev turen fra den bedste plads

Hos VIKINGBUS er vi behjælpelige med at finde den helt rigtige bus til jeres arrangement eller kørselsbehov. Vi rådgiver og assisterer med planlægningen af busturen, så rejsen bliver så god som muligt.

Vores mange busser står klar til at give dig den bedste oplevelse, så du kan nyde turen og det gode selskab.

 

Turistbus

VIKINGBUS tilbyder en lang række forskellige turistbusser, hvor sikkerhed og kvalitet er i højsædet.

Minibus

Vi byder hver dag mange gæster velkommen ombord på vores minibusser.

Rutebus

Kom nemt rundt i dit lokalområde og få den bedste oplevelse på vejen med vores rutebusser. 

Lej bus her og nu

Hos VIKINGBUS er det nemt at leje bus, så alle kan finde ud af det. Hvis du står og skal have transporteret mange mennesker fra en restaurant, til en fest, til en firma udflugt, kørt bryllupsgæster eller noget helt andet, så står vi altid klar til at hjælpe med jeres ønsker.

Vi står klar til at køre jer på den næste rejse.

Klik på linket herunder og modtag et tilbud direkte i din indbakke. 

Få et tilbud her

Brug for busudlejning med chauffør?

Skal du arrangere et event? Eller skal du have firmaet med til fodboldkamp, på skovtur eller måske en ferie til Sydeuropa? Så kan busudlejning med chauffør, være den helt rigtige løsning for jer og kan spare jer penge på selve rejsen. Hos VIKINGBUS tilbyder vi busudlejning med chauffør, i en meget høj international standard og et udvalg der inkluderer de nyeste busmodeller. Du kan ved at kontakte os, nemt og hurtigt skaffe busudlejning, vi har mange års erfaring blandt vores ansatte og er i blandt de største i branchen herhjemme.

Få priser på din tur, hurtigt

Vi kan give dig forskellige bud på forskellige bustyper og kan samtidig skræddersy priser efter dit behov. Du sparer ofte når du går direkte til et busselskab og der ikke er en portal imellem, der også skal tjene penge, på at finde dig et tilbud.

Book og reserver busser med det samme

Du kan slippe for hele processen med at skulle finde den rigtige bustype, hvis det ikke intereserer dig, du kan bare skrive dine behov og så finder vores dygtige kørselsledere den rette bus til formålet.

Slip for bøvl og besvær

Hvis du finder din næste bus herinde, så kan vi love dig for, at du kun vil få en god oplevelse. Servicen er i top, og chaufføren der følger med, er altid venlig og i godt humør. Så du skal ikke være bekymret for at leje din bus hos os. I er altid i trygge hænder, og du kan tage dig af dine gæster, uden at skulle tænke på transporten. 

Busudlejning med chauffør til Ind- og udlandet

Det betyder i praksis, at du nemt kan skaffe bus leje med chauffør til både Hanstholm, Malmø eller Harzen. Faktisk hele Europa. Vi dækker hele landet og hele det europæiske fastland, samt steder med færge tilgang, så derfor kan du via os komme rundt i hele Europa.

Nem og hurtig bestilling

Du kan få et tilbud hurtigt og kan skrive alle de behov og ønsker du har, så vi kan skræddersy den bedste løsning for dig og kan give dig den bedste rejseoplevelse som muligt.

Ofte stillede spørgsmål om vores busser

Hvis man står og skal bruge en bus nu og her, så er der mange, som vil tænke: Hvor lejer man bus med chauffør henne til den bedste pris? og hvor kan jeg gøre det enkelt, hurtigt og let? Det er her hvor VIKINGBUS har gjort sit bedste for at gøre det så let og ligetil, at bestille en bus med chauffør som muligt og samtidig kunne give dig en konkurrence dygtig pris, uden at gå på komprimis med kvalitet og komfort, på grund af vores store vognpark af busser og vores dygtige hold af servicemindede chauffører.

Du kan risikere at en mindre bus er dyrere at leje end en stor. Det kommer an på udbuddet og efterspørgelsen i perioden, vi sørger for altid at give dig det bedste tilbud vi kan og kan også tilbyde valgmuligheder, du kan vælge imellem.

VIKINGBUS har gjort det let og ligetil at leje en bus. Vores sider leder dig til kontakt side, hvor du nemt kan udfylde dine ønsker og behov. Vi skræddersyer en løsning der passer lige til det du behøver og kan svare på eventuelle spørgsmål, du må have og rådgiver dig hjertens gerne, i hvilken løsning der passer til dig.

Ja, vi kræver ingen penge før du har fundet den løsning der passer til dig og du endeligt booker en bus. Du kan også afbestille uden konsekvenser, hvis du afbestiller senest 72 timer før afgang.

Vi har busser med kapacitet til helt op til 92 deltagere. Hvis selskabet er større og der er behov for flere busser, er der også penge at hente, da vi kan samle flere busser i et tilbud. En ting er sikkert, vi har nok busser og chaufføre til at tage kyndig hånd om dit selskab og jeres rejse.

Vi har mange typer busser hos VIKINGBUS, til alle formål. Vi har den almindelige turistbus, dobbeltdækkeren, minibusser, VIP busser og har både elbusser og busser der kører på fossile brændstoffer.

Nej. Vi skal bare kunne komme til, for at kunne hente jer, ellers så bestemmer i helt selv hvor i hentes. Vi kan også planlægge en rute, hvis i bestiller en bus til et event, hvor der er behov for stop i flere byer.

Ja. Vi kører overalt i Europa, hvor det er muligt at kører busfart og kan skræddersy en bustur, enten til private, virksomheder eller rejseselskaber, der har behov for en busforbindelse.

Prisen afhænger af tidspunkter for rejsen, afstand, rejsens tidsforløb og hvorvidt om chaufføren skal holde og vente eller om der er tale om en bus til at bringe jer afsted og en til at hente jer igen. Det kan i nogle tilfælde være billigere hvis bussen ikke venter, men at i hentes igen senere.

Vi har busmodeller med trådløst WIFI, du skal blot skrive det som et krav, når du henvender dig efter et tilbud hos os.